Arvid Lillebø

Endringsleder | Prosjektleder

Arvid er stødighet. Med ro og gode formidlingsevner bygger han tillit og yter stor respekt blant menneskene han jobber sammen med. Arvid står støtt selv om det stormer. Med sitt engasjement, sin ro og kapasitet evner han å skape oppslutning om en felles retning. En betydningsfull og høyt verdsatt ressurs.

Birgitte Skår

Prosjektkatalysator | Endringsleder

Birgitte er kreativitet. Med sin unike bakgrunn har hun et skarpt blikk for detaljer. Birgitte er sprudlende, oppfinnsom, praktisk og produktiv. Sammen med sterke kommunikasjonsevner gir dette henne kraft til å få alle forent om felles løsninger. Hun er en katalysator for endring og gjennomføring.

Henrik Holhjem

Prosjektleder | Team Lead

Henrik er ro og kontroll. Med et øye for detaljer og oversikt over det store bildet, leder han sine omgivelser med stø kurs. Henrik er over snittet interessert i teknologi og trives i krevende og komplekse omgivelser. Med sin lune personlighet og med et smil på lur, utstråler han trygghet og kvalitet overfor sine kollegaer og interessenter.

Henrik Støilehommen

Prosjektleder | Produkteier

Henrik er struktur. Han har en egen evne til å finne løsninger og få orden og struktur på informasjon, prosesser og mennesker. Henrik er svært glad i teknologi og en anerkjent ressurs når han får utnyttet sine egenskaper til å bygge bro mellom teknologiske enheter og forretning. Med godt humør, orden og oversikt legger Henrik til rette for selvstendige team med høy produktivitet. Team blir mer effektive med Henrik.

Jonas Illing

Prosjektleder | Programleder

Jonas er lidenskap. Med sin entusiasme, trygghet og beslutsomhet, evner han raskt å skape tillit. Smittende humør og et brennende ønske om å lære og dele er viktige kjennetegn ved Jonas. Disse egenskapene, sammen med hans erfaring og innsikt i både teknologi og forretning, gjør ham til en akselerator i produktive team.

Kari Feldt

Prosjektleder

Kari er pålitelig. Hun er tilpasningsdyktig og er alltid grundig og pliktoppfyllende, samtidig som hun er både tydelig og inkluderende. Kari utstråler godt humør og omsorg, stadig på utkikk etter detaljer eller læring som kan gjøre de rundt henne bedre. Hun besitter et bredt sett med egenskaper som gjør henne høyt verdsatt.

Oddvar Brennhovd

Produkteier | Teknisk prosjektleder

Oddvar er kvalitet. Velkjent for å jobbe systematisk med behov og forretningsverdi, og har sterke analytiske evner. Oddvar skaffer og formidler informasjon og innsikt på en pålitelig og forståelig måte til interessenter og samarbeidspartnere. Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Han er en humørspreder med mye omsorg for de rundt seg, og med en egen evne til å få det beste ut av hver enkelt.

Tomas Fjogstad

Delivery Lead | Team Lead

Tomas er kapasitet. Med en unik kombinasjon av teknisk dybde, organisatorisk bredde og fokus på verdiskaping leder han team trygt gjennom røft farvann. Tomas brenner for gode team og er en naturlig bro-bygger fra forretning til teknologi. Med sin høye arbeidskapasitet, genuine eierskapsfølelse og omsorg for de rundt seg lager han et trygt og sosialt miljø.

Trond Iden

Organisasjonsutvikler | Coach

Trond er folk. Kjent for å være varm, lun og en som alltid finner tid til en prat. Trond er åpen og omgjengelig og har sin egen unike evne til å lytte og komme med gode innspill og råd. Trond åpner dører du ikke engang visste fantes. Med ører og hjerte, jobber Trond utrettelig med å løfte det beste frem i hver enkelt, team eller organisasjoner. Trond er alltid ledig for en kaffe!

Åge Martin Kranzmann

CEO | Produktleder

Åge Martin er vårt fyrtårn. Med sin energiske tilstedeværelse og sterke kommunikasjonsevner setter han retning og sørger for at alle jobber mot samme mål. Åge Martin er en ansvarsfull tilrettelegger med stor arbeidskapasitet og en enestående problemløser. Han er en erfaren og profesjonell leder, som med sitt gode humør og årvåkne blikk passer på flokken sin.

Hvem er du?

Er du opptatt av å skape verdi og varig endring?

Vi leter kontinuerlig etter den neste kollegaen vår. Er du opptatt av å kunne gjøre en forskjell? Hos oss får du jobbe med og lære av andre dyktige kollegaer i et sterkt faglig miljø. Nysgjerrig på om Eik Management kan være stedet for deg? Ta kontakt med Trond eller Åge Martin!